Bestil tid online - klik her

Bestil gavekort

 

 

kunde, navn

Permanent makeup

Perfekt makeup 24 timer i døgnet

Permanent makeup udføres med et computerstyret apparat.. Der bruges EU-godkendte plantefarver fra Nouveau contour. Mikrotynde nåle bruges til at få farven ned i huden. Der arbejdes kun i det øverste lag af huden. Dette betyder, at farven holder 3-5 år alt efter hudtype. Farven bliver lysere med tiden i takt med at huden fornyer sig. Det anbefales, at få en genoptegning indenfor 2 år, så at makeuppen altid er flot og ensartet at se på.

 

Selve behandlingen

Der startes med optegning med en blyant for at finde den ønskede form. Når formen er fundet vælges farven. Før og under behandlingen bruges bedøvelsescreme, således at behandlingen stort set er smertefri. Lige efter behandlingen vil farven synes meget mørk. Ca. 50% af farven er overskudsfarve og forsvinder indenfor den første uge. 4-6 uger efter skal der laves opfyldning på farven. Det er først efter denne behandling det fulde resultat kan ses.

 

Øjenbryn

Få et tæt ensartet bryn. Mangler der hår i brynet, er brynet meget tyndt, eller mangler brynet form, så er permanent makeup ideelt. Der findes flere forskellige farver til bryn, fra de helt lyse til mørke farver.

 

Eyeliner

Få fremhævet øjets facon med en tynd fin streg langs vippekanten. Dette kan gøres både foroven og forneden, alt efter ønske. Med en bredere streg, vil man slippe for brug af eyeliner. Farven til eyeliner vil oftest være brun, sort eller grå.

 

Læber

Få korrigeret en tynd overlæbe eller underlæbe eller blot markerede læber. Først tegnes læbekanten op og derefter tones farven ind på læben. Dette giver  flotte ensartede læber. Der findes farver fra de helt lyse naturlige og over i de mere røde og mørke nuancer.