Bestil tid online - klik her

Bestil gavekort

 

 

kunde, navn

Klinikken

Hos Beauty by Helle Ryttergaard får du en helhedsoplevelse. Fra det øjeblik, du træder ind af døren, bliver der kæles for alle dine sanser. Du synker ned i en oase af ro og velvære, og dagligdagen er langt væk.

 

Unik eksklusiv klinik, hvor der fokus, fred og ro til den enkelte kunde. Klinikken er beliggende på 1. sal i lækre lokaler, Ingen forstyrrende telefoner og god tid til alle kunder.

 

Som uddannet Cidesco kosmetolog og mange års erfaring med egen klinik, sætter jeg en ære i, at behandle dig professionelt. Du vil atlid blive tilbudt den bedst mulige vejledning i, hvilke behandlinger og produkter der passer netop til dig.

 

Permanent makeup bliver mere og mere populært. Med uddannelse som  mikropigmentist fra Nouveau Contour, Danmark, giver jeg dig en sikkerhed og  garanti for permanent makeup behandling af højeste kvalitet.

 

Jeg samarbejder med Svaneklink Lyngby - en  klinik for kræftramte kvinder. Der udfører jeg permament makeup efter aftale. Ring for mere information.

 

Endvidere er jeg tilknyttet Ronald Mcdonald huset, som frillig massør til deres velværearrangmenter for de indlagtes forældre. Et fuldstændig fantastisk hus.

 

Jeg glæder mig til, at se dig på klinikken.

 

Mange hilsner fra

Beauty by Helle Ryttergaard